وظایف دو تن از څارنوالان ریاست عمومی څارنوالی مبارزه با جرایم سنگین فساد اداری، تعلیق گردید.

Hussain_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۱:۴

به اساس اطلاعات واصله به ریاست عمومی څارنوالی کنترول و مراقبت و بررسی‌های ابتدایی انجام‌ شده، وظایف دو تن از څارنوالان ریاست عمومی څارنوالی مبارزه با جرایم سنگین فساداداری، به ظن ارتکاب جرایم فساد اداری؛ تعلیق و جهت تحقیق و تعقیب عدلی به څارنوالی ذیصلاح معرفی گردیدند.

رهبری لوی‌څارنوالی ج.ا.ا متعهد به مبارزه علیه فساد اداری و مرتکبین آن در تمام سطوح بوده و برای تحقق آن از هیچ اقدامی فروگذاشت نخواهد کرد.

رهبری لوی‌څارنوالی اصلاحات داخلی و مبارزه‌ علیه فساد اداری را در اولویت‌ کاری خویش قرار داده و برای دریافت شکایات واطلاعات متضررین و اطلاع‌دهندگان؛ شماره ثبت شکایات تیلفونی ۱۸۰ را در اختیار همه قرار داده است.

تازه‌ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۸:۶
Background image

بررسی ۱۴۶۴ قضیه خشونت علیه زنان در ربع اول سال مالی ۱۴۰۰

لوی‌څارنوالی دولت ج.ا.ا از آغاز سال مالی ۱۴۰۰ الی ماه ثور ۱۴۰۰ خورشیدی به تعداد ۱۴۶۴ قضیه را که شامل ۱۶۲۶ متهم می‌باشد؛ مورد تحقیق و بررسی قرار داده است . . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۵:۳۴
Background image

یک تن از څارنوالان بخش مبارزه با فساد اداری به ظن مطالبۀ رشوه بازداشت شد

څارنوالی عمومی کنترول و مراقبت، څارنوال تحقیق ریاست څارنوالی مبارزه با جرایم فساد اداری را به ظن مطالبۀ ۳۰۰ دالر امریکایی رشوه در تاریخ چهارم اسد ۱۴۰۰ خورشید بازداشت کرد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۴:۴۹
Background image

سه تن به اتهام تزویر احکام معاونت دوم ریاست جمهوری بازداشت شدند

این سه تن در تاریخ پنجم اسد ۱۴۰۰ از سوی ریاست عمومی څارنوالی کنترول و مراقبت لوی څارنوالی بازداشت شدند. متهمان قضيه چهار قطعه مکتوب تزویری را از آدرس معاونت اول ریاست جمهوری عنوانی لوی. . .

برگشت به صفحه اصلی خبرها